Sagenhoek is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00
Spoednummer:
033-4725000 Optie 1
Spoednummer: 033-4725000 Optie 1
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00

Klachtenformulier

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk hulp te bieden. Mocht u hierover toch ontevreden zijn, aarzelt u dan niet om dat te zeggen.

  • U kunt een gesprek aanvragen met een van de huisartsen.
  • U kunt ook gebruik maken van het klachtenformulier. Het klachtenformulier is verkrijgbaar bij onze assistente of u print het uit via deze link, Klachtenformulier. Het klachtenformulier kunt u ook hieronder digitaal invullen en verzenden. 
  • Uw klacht wordt binnen de praktijk besproken en wij nemen altijd contact met u op over uw klacht.
  • Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

    Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

    Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden op www.skge.nl. of via deze link  folder klachtenregeling 2017

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.