Sagenhoek is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00
Spoednummer:
033-4725000 Optie 1
Spoednummer: 033-4725000 Optie 1
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00

Medewerkers

Dokter Boddeüs

Dokter Boddeüs
Huisarts

Dokter Boddeüs is sinds 2004 huisarts. Zij deed haar opleiding in Rotterdam en Utrecht. Na het behalen van haar arts-examen werkte zij enige tijd als arts-assistent interne geneeskunde en cardiologie en als arts verstandelijk gehandicapten. Naast het huisartsenvak in zijn volle breedte heeft zij bijzondere interesse voor hart-en vaatziekten, spoedeisende zorg en COPD. Ook leidt zij huisartsen op. Dokter Boddeüs is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag avond en vrijdag

Dokter Emaus

Dokter Emaus
Huisarts

Dokter Emaus is sinds 2008 huisarts. Na haar basisopleiding in Groningen, deed zij haar specialisatie tot huisarts in Utrecht. Binnen de huisartsgeneeskunde gaat haar interesse uit naar ouderenzorg, GGZ, preventie van ziekte, praktijkmanagement en reizigersadvisering. Daarnaast is zij bestuurlijk actief als voorzitter van de organisatie wijkgerichte zorg in Schothorst, de regionale huisartsenorganisatie en het Nederlands huisartsen genootschap. Dokter Emaus is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Dokter Karelse

Dokter Karelse
Huisarts

Dokter Karelse is huisarts sinds 2013. Zij heeft de opleiding geneeskunde gedaan aan de Universiteit Utrecht en haar specialisatie tot huisarts aan de Universiteit van Amsterdam. De eerste vijf jaar is zij werkzaam geweest als waarnemend huisarts in meerdere praktijken waaronder bij ons in Sagenhoek. Sinds mei 2018 vormt zij een onderdeel van het vaste team van huisartsen bij Sagenhoek. Haar interessegebieden zijn gynaecologie en kleine chirurgische verrichtingen.

Lianne van Doornik

Lianne van Doornik
Huisarts

Sinds september 2017 werk ik als huisarts, de opleiding hiertoe deed ik in Nijmegen, net als mijn studie geneeskunde. Voordat ik de huisartsopleiding begon deed ik nog ervaring op in de verpleeghuiszorg en de verslavingszorg.
Naast het huisartsenvak en patiëntencontact in zijn totaal ligt mijn interesse in het bijzonder in de ouderen- en de levenseindezorg.

Gerrie Leusink

Gerrie Leusink
Praktijkondersteuner GGZ

Sinds 1 februari 2013 werk ik als praktijkondersteuner GGZ in de huisartsenpraktijk. De POH GGZ ondersteunt de huisarts bij klachten die betrekking hebben op de geestelijke gezondheid van patienten. Ik heb jarenlange ervaring als maatschappelijk werkster en was toe aan een nieuwe uitdaging.

Met een POH GGZ in de praktijk is er de mogelijkheid om snel en laagdrempelig aan de slag te gaan met psychische en psychosociale klachten, zoals somberheid, overspannen zijn, rouwverwerking, levensfaseproblemen, piekeren en relatieproblemen. Indien u een klacht heeft of een probleem ervaart kan de huisarts u naar mij verwijzen om een goede inventarisatie van uw klachten en problemen te maken en wat u er aan zou willen doen. Samen kijken we dan hoe u het best geholpen zou kunnen worden. In sommige gevallen zal ik met u een aantal gesprekken voeren en u ondersteuning bieden. In andere gevallen verwijs ik u naar een geschikte hulpverlener.

Het doel is om u te ondersteunen zodat u op eigen kracht, dan wel met steun uit u omgeving, zo goed mogelijk kunt blijven functioneren. Ook kan ik u helpen bij het accepteren en verwerken van verlies en beperkingen.

Heeft u behoefte aan een gesprek over uw klachten dan kunt u aan uw huisarts vragen dit met mij te bespreken. Mw Leusink werkt op maandag, woensdag en donderdag.

Marlies Koelewijn

Marlies Koelewijn
Praktijkondersteuner somatiek

Sinds 2008 ben ik na een korte carriére als doktersassistente werkzaam als praktijkondersteuner Somatiek. Ik richt me op patiënten met een chronische aandoening zoals Astma/COPD, Diabetes Mellitus en ik begeleid mensen met een verhoogd risico op hart-en vaatziekten. Daarnaast ben ik een belangrijke spil in de zorg voor kwetsbare oudern. U kunt ook bij mij terecht als u wilt stoppen met roken!  

Rian Dijkhuizen

Rian Dijkhuizen
Praktijkondersteuner somatiek

In 2012 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar en heb ik in verschillende praktijken als Oefentherapeut gewerkt. Dit heb ik met veel plezier gedaan, maar omdat ik graag meer verdieping wilde op medisch gebied ben ik de opleiding tot praktijkondersteuner Somatiek gestart. U kunt bij mij terecht voor begeleiding bij (het voorkomen van) hart- en vaatziekten en Diabetes Mellitus. Daarnaast ga ik een belangrijke rol spelen in de zorg voor ouderen in onze praktijk. Ook als u wilt stoppen met roken kunt u bij mij terecht.

Cheryl Veldkamp

Cheryl Veldkamp
Doktersassistente

Sinds juli 2012 ben ik werkzaam in de praktijk. Het contact met patiënten in combinatie met medische handelingen maarkt het werk voor mij uitdagend en leuk. Sinds 2018 combineer ik dit met meer leidinggevende taken waarmee ik de huisartsen kan ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Ik werk op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Marijke Dekker

Marijke Dekker
Doktersassistente

Sinds september 2012 ben ik doktersassistente. Sinds Maart 2013 ben ik werkzaam bij praktijk Sagenhoek. Hiervoor heb ik gewerkt als verzorgende IG in de thuiszorg. Het werk als doktersassistente geeft mij veel voldoening en uitdaging. Mijn specialisatie is wondzorg. Ik werk op de maandag, woensdag en donderdag.

Natascha de Vries

Natascha de Vries
Doktersassistente

Sinds maart 2017 ben ik werkzaam bij de Sagenhoek. Mijn interesse heeft altijd bij de zorg gelegen, in 2015 heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om de opleiding te gaan doen.

Ik vind het leuk om met patiënten contact te hebben en zorg te kunnen verlenen. Naar patiënten te luisteren en de patiënt met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Ik werk op de maandag, dinsdag ochtend, woensdag, donderdag en vrijdag.

Jolisa van Steeg

Jolisa van Steeg
Doktersassistente

Sinds juni 2018 ben ik afgestudeerd als doktersassistent. Sindsdien ben ik hier ook werkzaam in de praktijk.
Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere stages gelopen en zo ook veel ervaring opgedaan.
Ik heb voor de opleiding gekozen, omdat ik het contact met de patiënten en de afwisseling tussen mensen te woord staan aan de telefoon en de medische handelingen leuk vind. 

Ik werk op maandag (avondspreekuur), dinsdag, woensdag en vrijdag.