Sagenhoek is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00
Spoednummer:
033-4725000 Optie 1
Spoednummer: 033-4725000 Optie 1
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00

Aanmelden als nieuwe patiënt

Onze praktijk is open voor nieuwe patiënten uit de wijk Schothorst, postcode 3813. Helaas hebben wij op dit moment geen capaciteit voor patiënten uit andere postcodegebieden.

U kunt zich inschrijven bij ons door een formulier op te halen bij de assistente, te bellen of door via de mail een formulier op te vragen. U kunt dan een mailt sturen naar info@sagenhoek.nl om het formulier aan te vragen. Na het inschrijven zullen wij met het toestemmingsformulier, dat u heeft ondertekend, de gegevens opvragen bij uw vorige huisarts.

Het dossier wordt door ons verwerkt en gelezen. Mocht u bekend zijn met een (chronische) lichamelijke of psychische aandoening dan vinden wij het prettig om een kennismakingsgesprek in te plannen. Hiervoor neemt de assistente telefonisch contact met u op. Uiteraard kunt u ook indien dat niet het geval is kennis komen maken.

Tijdens het gesprek legt de huisarts uit hoe wij werken. Ook heeft de huisarts dan de gelegenheid om uw gezondheid en persoonlijke situatie te leren kennen. Op die manier kunnen wij de zorg leveren die past bij onze visie: namelijk continue, persoonlijke en integrale zorg dichtbij huis.